понеділок, 10 червня 2024 р.

Правила на канікули

 












Ура!!! Канікули.

 Найкращий час для школярів - КАНІКУЛИ.







Прощавай 1 клас

 Ось ми і подолали першу сходинку у навчання. Закінчили 1 клас. Були і сльози і сміх, разом ми долали труднощі в навчанні. Разом веселилися, гралися, мирилися , вчилися дружити. Ми створили сім'ю, що називається  "1-Б клас"








Відпочинок на свіжому повітрі

 Ласкаве весняне сонечко та чисте повітря , що ще потрібно для емоційного та фізичного відпочинку.




Зустріч з медичною сестрою школи

 З учнями 1-Б класу зустрілася медична сестра школи. Вона розповіла про правила поведінки: на відпочинку, під час мандрівок, при пораненнях, при укусі плазунів та комах, при сонячному та тепловому ударі.




Батьківські збори

 В кінці навчального року були проведені батьківські збори за підсумками навчання, адаптації у 1 класі. На збори була запрошена шкільна психологиня, яка розповіла батькам про адаптивну поведінку першокласників.




Люби і знай свій рідний край

 Відпочинок на природі не лише знижує рівень тривоги, покращує настрій, а й допомагає мозку відновитися та відпочити. А ще дозволяє дітям весело провести час з друзями та гуртує їх в єдину команду!Особливо, коли діти проводять квест з Олександром Муштою. Чудово провели час. 








День Бджілки

 На день Бджілки нас запросили у гості працівники Міської бібліотеки. Ю.Дмитрик та С.Безверха провели майстер-клас з виготовлення бджілки, розповіли про користь для людини та природи від бджілки. Кожна дитина відчула себе маленькою бджілкою.

















Вітаємо нашого іменинника- ІЛЛЮШУ

 



















Перемагає той, хто пам'ятає!

  У нинішній війні ми платимо надзвичайно велику ціну. Безперечно, це не єдиний день у році, коли згадуються полеглі та віддається їм шана. ...